Municipal Building/Sherburne Hall Renovations


The Municipal Building renovations include 3 areas.

  1. Sherburne Hall  -> auditorium seating for large public meetings and community use including the Board of Selectmen, Planning Board, Board of Adjustment, and Conservation Commission.
  2. 6 Unfinished Classrooms nearest the Fire Station -> converted to PTV studio, meeting room, conference room and Park and Recreation larger office
  3. Unfinished space behind the Police Station -> converted to lockable storage areas for all Departments
Click on a thumbnail picture to see a larger photo

Sherbune Hall

View from back of hall facing stage.

Sherburne Hall

View from back of Hall. The room is setup for public meetings.

Sherbune Hall

Unfishished kitchen area of former Sherburne School.

Sherburne Hall

Unfinished kitchen area of former Sherburne School.

Sherbune Hall

View of speaker system and monitor TV.

6 Unfinished Classroom Area

Hallway view just beyond the Planning Department at the Municipal Building. This view is facing the Fire Department beyond the glass doors at the end of the hallway.

6 Unfinished Classroom Area

Class room 1 - proposed conference room

6 Unfinished Classroom Area

Classroom 2 - proposed new Park and Recreation office. The current office currently already spills into the expansion area for files and equipment.

6 Unfinished Classroom Area

Classroom 3 - proposed new main meeting room for the Board of Selectmen, Planning Board, Board of Adjustment, and Conservation Commission. The brick wall in this picture would be removed to combinded with classroom 5 to form one large room.

6 Unfinished Classroom Area

Classroom 4 - proposed new PTV broadcast studio room. A small glass window will be installed between classroom 4 and 6 to allow the PTV operators viewing access into the studio. The operators typically include a video technician, and audio technician, and a phone operator.

6 Unfinished Classroom Area

Classroom 5 - proposed new main meeting room for the Board of Selectmen, Planning Board, Board of Adjustment, and Conservation Commission. The brick wall in this picture would be removed to combinded with classroom 3 to form one large room.

6 Unfinished Classroom Area

Classroom 6 - proposed new PTV broadcast studio room. A small glass window will be installed between classroom 4 and 4 to allow the PTV operators viewing access into the studio. The operators typically include a video technician, and audio technician, and a phone operator. This room will also include the PTV head, playback decks and editing equipment.

Proposed Floorplan

A rough draft of what the floor plan may look like.

Unfinished Storage

Rear of Municipal Building

Unfinished Storage

Park and Rec Storage Area

Unfinished Storage

Park and Rec Storage Area

Unfinished Storage

More Stuff

Unfinished Storage

Door to be replaced with larger double door

Unfinished Storage